Încarcare cu FREON (agent frigorific)

Daca observati ca aparatul de aer conditionat/frigiderul nu mai raceste corespunzator este foarte posibil ca freonul din instalatie sa nu mai existe in cantitate optima si trebuie completat sau reincarcat complet.
Acest lucru se face prin verificarea presiunilor de lucru a fiecarui tip de freon in instalatie. Pierderea de freon se produce pe la imbinari, prin fisuri, pori si prin strapungere mecanica a instalatiei frigorifice.
O pierdere poate fi brusca sau in timp. Cele mai dese sunt produse in timp. La aparatele de aer conditionat datorita imbinarilor exterioare care se fac metal pe metal cu ajutorul unei piulite (hollender) si diferentelor de temperatura vara-iarna, materialul(cupru) se contracta, se dilata permitiand freonului care se afla la presiuni foarte ridicate intre 4-25 bari, sa iasa din instalatie si sa fie necesara o incarcare freon.
Mai exista si varianta cand instalatia are un por sau o fisura si trebuie verificata in integralitatea ei si cea interioara si exterioara plus traseu pentru a se stabili pe unde scapa freon. Aceasta verificare este laborioasa si destul de costisitoare deoarece trebuie date ambele unitati jos si facuta o incarcare cu freon de proba pentru a se stabili pe unde se pierde freon. Trebuie executate suduri sau inlocuiri ale materialului si verificat din nou.
Dupa incheierea acestor operatiuni se monteaza pe pozitie unitatile si se incarca complet.

Inainte de a concluziona ca aveti o piedere de freon verificati in prealabil functionarea corecta a unitatii exterioare si cea interioara, deoarece aceasta poate fi cauza proastei functioari.
La frigidere pierderea de freon se face in general pe elementul de racire al frigiderului, element de racire care la majoritatea producatorilor este ingropat in peretele frontal, obstructionandu-se de producator, din pacate, accesul in acea zona. Mai exista posibilitatea ca pierderea sa se realizeze pe exterior, pe la imbinarile prin sudura si prin interior in congelator, datorita unor intepari accidentale ale traseului frigorific.

Încărcăm cu FREON (Agent Frigorific) Aparate de Aer Condiționat în București sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov

Afacere acreditată

O afacere acreditată, cu rating A+ din 2010. Un dealer autorizat AC de peste 10 ani.

Muncitori Profesioniști

Echipa noastră de Tehnicieni AC folosesc cele mai noi tehnologii de instalații și reparații aer condiționat.

Licență & Asigurări

Disponibili 24/7, A+BBB Rating, Complet autorizați și asigurați, Tehnicieni autorizați NATE.

Prețuri corecte și servicii excelente

Dacă aveți nevoie să reparați sau să înlocuiți sistemul dvs. de climatizare, sunați astăzi și discutați cu unul dintre specialiștii noștri AC. Îți vor răspunde la toate întrebările și vor aranja o programare la converența ta.

Te rugăm Distribuie și Partajează această pagină cu Încarcare cu Freon (agent frigorific) și prietenilor tăi și abonează-te și la canalul nostru de știri și oferte. Primești și lista de prețuri și pe email-ul tău personal:

Nu pleca🥺


Te rugăm Distribuie și Partajează această pagină cu Încarcare cu Freon (agent frigorific) și prietenilor tăi și abonează-te și la canalul nostru de știri și oferte. Primești și lista de prețuri și pe email-ul tău personal:

Enable Notifications    OK No thanks