Ne-am angajat să obținem excelență în tot ceea ce facem.

Din 2010, compania noastră de aer condiționat a servit clienți din București și din Ilfov. Atribuim anii noștri de succes pe furnizarea de soluții oneste, fiabile și inovatoare comunității noastre. Folosim experiența noastră vastă pentru a vă ajuta să vă bucurați de un confort de încredere tot anul. Garantăm, prin serviciile oferite și prețul lucrărilor noastre, că verificarea periodică a unui aparat de aer condiționat nu este o operație costisitoare, și totodata, vă ajută să scăpați de neplăcerile cauzate de lipsa funcționării corecte și ineficiente a aparatului dumneavoastră de aer condiționat în timpul sezonului cald.

Compania dvs. locală de aer condiționat

Vă vom depăși așteptările cu profesionalismul, expertiza și dăruirea noastră. Vă promitem un serviciu cinstit; Suntem atelierul dumneavoastră unic pentru reparații și întreținere de acasă și birou. Dacă sunteți rezident în București, sau Ilfov contactați-ne și vedeți cum s-a dezvoltat ReparAerCondiționat.com.ro pentru a deveni un lider antreprenor în servicii de reparații, montaj și întreținere aer condiționat pentru locuințe și birouri în regiune.

Motto-ul nostru : Suntem aici doar pentru tine pentru a ne asigura că ești bine informat și încântat

La firma noastră de reparații aer condiționat din București, veți vedea că nu numai că primiți un serviciu superior, dar că cineva este mereu accesibil atunci când aveți nevoie de noi. Pentru noi, asta face parte din „Respecți mereu Clienții”. Sunați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta cu toate nevoile dumneavoastră de aparate de aer condiționat.

Aveți încredere în echipa noastră de experți

Echipa noastră de Tehnicieni AC folosesc cele mai noi tehnologii de instalații și reparații aer condiționat, menținănd în același timp simțul valorilor familiei în timpul deservirii locuinței dumneavoastră.

Echipa noastră dedicată

Sunați acum la 0723 700 454 si venim la tine. Vă stăm la dispoziție pentru suport tehnic de specialitate, oferte personalizate, montaje, sugestii si observații.

Cristi

AC Engineer

Claudiu

Team Worker

Ionuț

Team Worker

Minodora

HR Manager

Ce spun clienții noștri

Deservim toate mărcile și modelele

Enable Notifications    OK No thanks